Ei se aina lähe

Kirjoitellaanpa pitkästä aikaa jotain. Tässä välissä ei erityistä ole tapahtunut muuta kuin, että se virtapankki taisi jäädä tulematta ja muutama kymppi kiinalaisen huijarin taskuun.

Olen odotellut josko tuo vasta tullut tullimuutos olisi kussut lähetyksiä, mutta ei tuo lähetys varmaan saavu lainkaan. Omapostin sivuilla oli jotain juttua, että ulkomaan paketeissa viiveitä jonkun homman takia. Oli loppukesästä tilattu ja shipped-tilassa ollut. Myyjäkin hävinnyt koko palvelusta. Hoksasin tuossa, että se dispute-aikakin meni umpeen niin sehän on siinä sitten.

En tiedä miten tuo Shipped-homma Ebayssa feikataan, vai onko lähettänyt jotain oikeasti ja jäänyt matkalle. Sikäli hauska, että tilaamani pelipaita vastaavasti ei ollut shipped ja pistin kyselyä niin kaveri vastasi että tulossa on ja perille tuli vaikkakin viiveellä.

Olikin ensimmäinen kerta kun moinen kusetus kävi ja satoja tilauksia n. 15 vuoden aikana netistä tilattu. Tappio jäi onneksi alle 50€. Tuohan menee löpömiehellä muutamassa tunnissa kurkusta alas.

Pari myöhäistä mökkireissua oli tuossa loppusyksystä. Siellä vähän testailin vertailumielessä noita kahta lamppua säkkipimeässä metsässä. Hyvälaatuisen oloinen valo tuossakin halpiksessa. Lataan tubekanavalle nuo videot uuteen postaukseen myöhemmin. https://www.youtube.com/@EDCFinland/about

Ruska ei ollut niin hieno tänä vuonna mutta muutaman ihan hyvän kuvan sain syyspimeällä otettua.

Ebaysta tuli muut lähetykset ihan moitteettomasti. Mm. tuollaisia ryöstöhälyttimiä. lupaa 120Db äänen kun tuon nykäisee irti. Samassa myös jonkulainen lamppu.

Ja lisäksi tuli tuo paracord. Pimeässä loistaa mutta ei kovin kauaa käytännössä.

Noita avaimeperiä tein narusta. Solmun nimi on snake-knot. Ei noista kovin siistit tullut mutta seuraavat onnistuu varmaan paremmin. Vetoketjuihin tuosta voisi laittaa paremmat hanskoilla käsiteltävät luupit. Paljon helpommin nuo kamat nyt löytyy mustan repun taskuista.

Lisäksi tilasin mökkimiehestä jotain lisäyksiä. Litteä juomapullo on ollut hakusessa kun normaali vie liikaa tilaa. Nalgene pitäisi olla laadukas merkki eikä vuoda. Näyttää toki viina-taskumatilta. Lisäksi Core Shake niminen juomavalmiste. 60g painoa niin menee hyvin mukana. Heräteostoksena sitten vielä pieni zippomallinen avaimenperä-sytkäri ja valotikkuja sekä kemiallisia lämmittimä. Valotikut olleet joskus metsästysreissuilla käytössä. Noilla oli hyvä valaista mm. polun reittiä ja metsässä tiettyjä spotteja hämärässä.

https://tacticalfoodpack.com/product/core-shake-tropical-60g/

Laitan seuraavaan postaukseen sitä lamppuvertailua tubeen.