Kevättä ja uutta blogia pukkaa

Onkin aikaa taas vierähtänyt kun edellisen kerran kirjoittelin. Joulu ja uusi vuosi ennätti mennä tuossa.

Paypalilta saatu takaisin virtapankin rahat ja vähän kamoja hukattu tässä välissä. Tein siis disputen Paypalille ja sain palautuksena rahat virtapankista, mikä ei ikinä saapunut. Mutta vastineeksi olen onnistunut hukkaamaan sen titaanikynän ja RovyVonin lampun eli +/- 0 euroissa.

Tuo lamppu ehkä putosi mag-connectista jonnekin hankeen ja tuskin enää löytyy ehjänä, vaikka pihapiirissä jossain on. Näpit jäässä jotain säädin pimeässä ja lienee siinä tippunut. Eli ei oikein luotettava laitos tuo mag connect, vaikkakin kätevän tuntuinen eri avaimia irroittaessa. Pitäisi olla voimakkaampi magneetti. Kynä lienee jossain varmassa tallessa ja ehkä löytyy. Onneksi on tuo Boruit halpislamppu on ollut backupina tämän pimeimmän talven, kun tarvetta on liki päivittäin. Uuden kynän jo tilasin ja ehkä tilaan toisen Rovyvoninkin.

Uppasin tubeen nyt pari testipätkää noista lampuista viime syksyn säkkipimeästä metsästä. Ei noilla juurikaan eroa ole kuten videosta voi päätellä.

Reppua vähän kans kaivelin ja tarkistin tarvitseeko jotain uusia. Ainakin antihistamiinin puutteen huomasin yksi päivä, kun olisi ollut tarvetta. Voisi noita lääkkeitä vähän enempi pitää mukana. Nyt lähinnä vatsalääkettä ja jokunen kipulääke. Alla kuvia backpack dumpista.

Repun paino aika tarkkaan 6kg tietokoneineen. Nalgenen vesipullosta tulee lisää 300g nesteestä. Työkaluja keventämällä vähän tippuisi mutta käyttökelpoisuus sitten vastaavasti kärsii. Leathermanin vaihtamalla -100g. Tuo pieni jakoavainkin on laadukkaampi Bachon 60€ hintainen, millä nyt tekeekin jotain. Titaaniset palakärjet maksavat pikaisen googlauksen perusteella miehekkäät 19USD/kpl ja painonsäästö ei juuri mitään.

Näille nykyisille tavaroille on tullut usein käyttöä.  Leathermania, lusikka-haarukoita, palakärkiä, nippusiteitä, lukkosulaa, WD-40, kaapelia, laturia, patteria yms on ainakin tarvinnut. EA-tarvikkeita ei (onneksi) isommin.

Noissa pienemmissä taskuissa kulkee nämä samat tavarat:

Liitteenä vielä pari onnistunutta kuvaa pakkaspäiviltä. 20-30 pakkasia on riittänyt nyt joulusta lähtien. Toivottavasti jo hellittäisi.